ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ - ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝ

ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διεύθυνση - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Διεύθυνση: ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ & ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 5ου Τ.Κ. - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τ.Κ.: 45500
Περιοχή - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Περιοχή: Ιωάννινα Κατηγορία - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τηλέφωνο: 2651022059 Fax - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Fax: 2651022059
Κινητό - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Κινητό: 6932288990, 6936911515 E-mail - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ E-mail: info@apostolou-group.gr
Υπεύθυνος - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Υπεύθυνος: Κος ΑΓΓΕΛΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Ιστοσελίδα:
Στην εταιρεία Αποστόλου group ασχολούμαστε με την εισαγωγή, εμπορία και επεξεργασία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων (όνυχας, μάρμαρο, γρανίτης, χαλαζίας) σε εφαρμογές όπως στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο δάπεδο και τη διακόσμηση του τζακιού, και με την εισαγωγή, εμπορία και τοποθέτηση ειδών θέρμανσης σπιτιού (ενεργειακά τζάκια, λέβητες pellet, ηλιακά panel κ.α)! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Μεγάλος αριθμός σπιτιών, ξενοδοχεία, κατα...
Επισκέπτες: 11912

ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στην εταιρεία Αποστόλου group ασχολούμαστε με την εισαγωγή, εμπορία και επεξεργασία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων (όνυχας, μάρμαρο, γρανίτης, χαλαζίας) σε εφαρμογές όπως στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο δάπεδο και τη διακόσμηση του τζακιού, και με την εισαγωγή, εμπορία και τοποθέτηση ειδών θέρμανσης σπιτιού (ενεργειακά τζάκια, λέβητες pellet, ηλιακά panel κ.α)!

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Μεγάλος αριθμός σπιτιών, ξενοδοχεία, καταστήματα, κατασκευαστικές επιχειρήσεις και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Κι εμείς τους την ανταποδίδουμε... Με συνεχή προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, θέτουμε σε υψηλή προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας!


Τζάκια
Το τζάκι αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο σε ότι αφορά τη διακόσμηση ενός δωματίου. Προσφέρει ζεστασιά, και δημιουργεί ένα φιλόξενο σημείο συγκέντρωσης στο σπίτι. Η φωτιά παρέχει την τέλεια ατμόσφαιρα για την κοινωνική αλληλεπίδραση, ενώ οι φλόγες της ξυπνούν σχεδόν όλες τις αισθήσεις μας (όραση, ακοή, οσμή).

Το τζάκι όμως δεν είναι ένα μόνο άυτό. Από τα πρώτα χρόνια του ανθρώπου έως και σήμερα το τζάκι αποτελεί βασικό στοιχείο για τη θέρμανση της κατοικίας του. Στις ημέρες μας πολύ περισσότερο καθώς η τιμή του πετρελαίου ...τραβά την ανηφόρα, πολλές οικογένειες στράφηκαν και θα στραφούν στη χρήση της εστίας ως κύριο θερμαντικό μέσο. Και φυσικά η τεχνολογία τζακιού έχει κάνει πολλά και μεγάλα άλματα προσφέροντας μας εναλλακτικές λύσεις για κάθε περίπτωση κατοικίας.

Η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας La Nordica και La Nordica Extra Flame, της βελγικής ετιαρείας M-Design και την επίσης ιταλικής Linea, εισάγοντας τα προϊόντα τους απευθεία από τη χώρα προέλευσης.

Τα τζακια που εμπορευόμαστε και τοποθετούμε διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

Ενεργειακα τζακια αέρα
τα οποία λειτουργούν σαν αερόθερμο.To ενεργειακό τζάκι αέρα παράγει θερμό αέρα με φυσική διάχυση καθώς εκμεταλλεύεται τη θερμότητα που παράγεται από την καύση του ξύλου, διοχετεύοντας την στον εσωτερικό χώρο μέσω αεραγωγών και περσίδων. Η ενεργειακή εστία διαθέτει κεραμικό τζάμι αεροστεγώς σφραγισμένο, μια πόρτα, την οποία όταν την έχουμε κλειστή επιτυγχάνουμε μέγιστη απόδοση του τζακιού η οποία δεν επιτρέπει το πάγωμα τις εστίας , δεν την αφήνει να επηρεαστεί από ρεύματα καθώς επίσης κρατάει τον ζεστό αέρα στο εσωτερικό της αλλά και δεν αφήνει να καούν εύκολα τα ξύλα.
Ενεργειακα τζακια νερού
λειτουργούν στην ουσία σαν μία πλήρη, αυτόνομη μονάδα θέρμανσης χώρων. Τα ενεργειακά τζάκια νερού - τζάκια καλοριφέρ - χρησιμοποιούνται και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Είναι πλήρη "λεβητοστάσια" τοποθετημένα στο χώρο του σαλονιού τα οποία συνδέονται με τα θερμαντικά μας σώματα και τα τροφοδοτούν με ζεστό νερό. Διαθέτουν επίσης εναλλάκτη για υποστήριξη θέρμανσης αλλά και παραγωγής ζεστού νερού. Το ζεστό νερό αποστέλλεται ταχύτατα με τη βοήθεια αντλιών στην εγκατάσταση θέρμανσης και έτσι έχουμε συνέχεια ζεστό νερό προς οποιαδήποτε χρήση. Mπορούν επίσης να συνδεθούν με μπόιλερ. Μία εστία ξύλου με κύκλωμα νερού, εγγυάται σταθερή θερμοκρασία σε όλο το σπίτι σας.
Κασέτες μετατροπής -Ένθετα τζάκια
Ένα ένθετο τζάκι ή αλλιώς κασέτα μετατροπής είναι μία αυτόνομη μονάδα η οποία τοποθετείτε μέσα στο τζάκι και "μετατρέπει ένα κλασικό τζάκι ανοικτού τύπου σε ενεργειακό τζάκι". Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να έχει υψηλό ενεργειακό βαθμό απόδοσης χρησιμοποιώντας τη ροή του αέρα να δουλύει για εσάς και όχι εναντίον σας. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και με μικρό κόστος αφού επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο για την εστία σας.
Τζάκια ανοικτού τύπου
Οι εστίες στα κλασικά - παραδοσιακά τζάκια είναι ανοικτού τύπου από μαντέμι ή πυρότουβλα. Το τζάκι από μαντέμι, εμφανίζει βαθμό απόδοσης περίπου 20%. Το μαντέμι, είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμικές καταπονήσεις και πολύ καλός αγωγός της θερμότητας. Έτσι η θερμότητα αντανακλάται εντονότερα στον εσωτερικό χώρο. Το παραδοσιακό τζάκι με πυρότουβλο έχει βαθμό απόδοσης περίπου 10%.
Το ενεργειακό τζάκι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κατοικία ή κατάστημα. Μπορεί επίσης να προσαρμόστεί σε οποιοδήποτε σύστημα (συμβατικής ή ενδοδαπέδιας θέρμανσης, σε ανοιχτό ή κλειστό δοχείο διαστολής). Η λειτουργία του ενεργειακού τζακιού είναι ανάλογη του κανονικού τζακιού, όσον αφορά στο άναμμα, στη ρύθμιση της απορρόφησης των κάπνων και στη συντήρηση.

Πλεονεκτήματα ενεργειακού τζακιού

Μεγάλη θερμική απόδοση
Μειωμένη κατανάλωση ξύλου
Δυνατότητα ελέγχου του επιπέδου καύσης ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία
Μετάδοση της θερμότητας στον χώρο με φυσική ή μηχανική ροή
Αποφυγή καπνού στο χώρο και μειωμένη εκπομπή καυσαερίων.



Σόμπες


Η μυρωδιά και η θερμότητα της καύσης του ξύλου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Οι σόμπες ζωντανεύουν αναμνήσεις δημιουργώντας συναισθήματα κι ατμόσφαιρα από το παρελθόν. Οι καθαρές γραμμές και τα μοντέρνα σχέδια εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη με τα έπιπλα και τα αντικείμενα της σύγχρονης διακόσμησης του σπιτιού σας.

Με ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος και απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα επιλέγουμε τους προμηθευτές μας. Τόσο η NORDICA όσο και η LINEAVZ κάνουν σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη των προϊόντων τους επιτυγχάνοντας υψηλές αποδόσεις με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Το ξύλο, ως καύσιμη ύλη, προέρχεται από τη φύση κι επιστρέφει σε αυτή σε μία αέναη κυκλική ροή.

Τα ξύλινα κούτσουρα, τα οποία όλοι μας έχουμε συνηθίσει, μπορούν να αντικατασταθούν από τα pelletes και να χρησιμοποιηθούν στις σόμπες pellet. Τα προσυμπιεσμένα pellets, προερχόμενα από την καλύτερη ξυλεία, απαλλαγμένα από υγρασία, κατά την καύση τους δίνουν ιδιαίτεα υψηλή απόδοση, η οποία πλησιάζει το 90%. Προσθέστε σε αυτό την εμπειρία, την καινοτομία και τη γνώση των προμηθευτών νας στα προϊόντα θέρμανσης...!


Δημιουργίες
...τα φυσικά διακοσμητικά πετρώματα έχουν γράψει μεγάλα και σημαντικά κεφάλαια-σταθμούς στην ιστορία της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης.

Εχουν μια μακρά ιστορία γεμάτη ομορφιά και αισθητικές συγκινήσεις...

Tο μάρμαρο, ο γρανίτης, ο χαλαζίας, η φυσική πέτρα, υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν ευρύτατα στην αρχιτεκτονική "κερδίζουν" και πάλι τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές και τους κατασκευαστές και παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στα άλλα δομικά υλικά.

Η αναμφισβήτητη υπεροχή τους σε αντοχή, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά υλικά, η φυσική τους ομορφιά, οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί τους, η πολυτέλεια που προσδίδουν σε κάθε έργο και το μεγάλο πλεονέκτημα να "δένουν" αισθητικά με διάφορα άλλα υλικά και με το περιβάλλον, είναι στοιχεία που αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο, όχι μόνο από τους ειδικούς, αλλά και από τον απλό κόσμο που παρεμβαίνει πλέον αποφασιστικά στην επιλογή των υλικών με τα οποία κατασκευάζει την κατοικία του.

Επιπλέον, η εξέλιξη της τεχνολογίας στην εξόρυξη, στη μεταφορά, στην κοπή και κατεργασία των διακοσμητικών πετρωμάτων στο φινίρισμα και στις ειδικές κατεργασίες για εφαρμογές σε εξωτερικές επενδύσεις, έδωσε τη δυνατότητα ανανέωσης του υλικού και δημιουργίας νέων προϊόντων με ξεχωριστές φόρμες και προφίλ. Διεύρυνε έτσι τις εφαρμογές του μαρμάρου και της πέτρας στη σύγχρονη κατασκευή, αναβίωσε το παραδοσιακό στυλ με χαμηλότερο κόστος και έκανε δυνατή την υλοποίηση με επιτυχία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών προτάσεων.

Σήμερα, οι εφαρμογές του μαρμάρου και των υπόλοιπων πετρωμάτων στις κατασκευές είναι απεριόριστες. Οι πολυτελείς και ανθεκτικές μαρμάρινες δαπεδοστρώσεις, μια από τις κυριότερες εφαρμογές του μαρμάρου στη σύγχρονη οικοδομική, διακοσμούν εντυπωσιακά οποιοδήποτε χώρο σε απλές κατοικίες, σε κτίρια γραφείων, τράπεζες, ξενοδοχεία, εκκλησίες κ.ά. Επίσης, από διακοσμητικά πετρώματα κατασκευάζονται εντυπωσιακές εσωτερικές και εξωτερικές ορθομαρμαρώσεις, ενώ έχουμε και παραδείγματα αισθητικά άψογων εφαρμογών τους στην εσωτερική διακόσμηση. Πάγκοι κουζίνας και μπάνιου αναβαθμίζονται αισθητικά και λειτουργικά με τη χρήση του χαλαζία και του γρανίτη.

Είναι βέβαιο ότι η φυσική πέτρα γνωρίζει μια νέα εποχή και χαρακτηρίζει, σαν υλικό, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, αφού σ' αυτή καταφεύγουν πολύ περισσότεροι, απ' ό,τι στο παρελθόν, σε όλο τον κόσμο.

Αλλωστε οι εφαρμογές των διακοσμητικών πετρωμάτων στα σύγχρονα κτίρια, έχουν φάσμα ευρύτατο. Το αισθητικό αποτέλεσμα, που προσφέρουν, μπορεί να είναι εντυπωσιακό, όταν χρησιμοποιηθούν με γνώση και καλό γούστο, καθώς με τη σύγχρονη τεχνολογία είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ταχύτατα και αλάνθαστα, εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία, όπως πολύπλοκα γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα, ένθετα σε δάπεδα, μασίφ κατασκευές κ.ά., έργα που προσδίδουν ποιότητα και πολυτέλεια και αναδεικνύουν τους χώρους. Η δυνατότητα συνδυασμών χρωμάτων και υλικών, εξάλλου, δημιουργεί τεράστια περιθώρια για πρωτότυπες, αν όχι μοναδικές λύσεις διακόσμησης. Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τη μεγάλη αντοχή, την εύκολη συντήρηση και τη διαχρονικότητα της πέτρας διαπιστώνει αβίαστα ότι επιλέγοντας τα διακοσμητικά πετρώματα επιτυγχάνει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Γιατί πραγματικά, ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους. Άλλωστε τα φυσικά διακοσμητικά πετρώματα έχουν γράψει μεγάλα και σημαντικά κεφάλαια-σταθμούς στην ιστορία της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Εχουν μια μακρά ιστορία γεμάτη ομορφιά και αισθητικές συγκινήσεις. Σε παραδοσιακές εφαρμογές ή σε μοντέρνες κατασκευές, η φυσική πέτρα είχε και εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα παράδειγμα αποτελούν οι εφαρμογές της σε δάπεδα πολλών ιστορικών κτισμάτων, που εντυπωσιάζουν με τους αστείρευτους υπέροχους συνδυασμούς πετρωμάτων και χρωμάτων ή με τα περίτεχνα ψηφιδωτά τους.

Το πνεύμα κάθε εποχής έβρισκε πάντα γόνιμο έδαφος για να εκφραστεί μέσα από την πέτρα. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι τρόποι κοπής και κατεργασίας της, που τελειοποιήθηκαν τεχνολογικά για να γίνουν το μάρμαρο, ο γρανίτης, η πέτρα, προσιτά στον καθένα, για να προσφέρουν ποιότητα ζωής.

ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Στη μαρμαρική τέχνη ως διακοσμητικά πετρώματα θεωρούνται αυτά που επιδέχονται κοπή σε πλάκες, λείανση ή/και στίλβωση. Στη βιομηχανία διακοσμητικών πετρωμάτων και στο εμπόριο ως "μάρμαρα" χαρακτηρίζονται γενικά τα ασβεστολιθικά και δολομιτικά πετρώματα (μάρμαρα, ασβεστόλιθοι και άλλα ιζηματογενή πετρώματα), ενώ ως "γρανίτες" χαρακτηρίζονται γενικά τα εκρηξιγενή πετρώματα, κυρίως πλουτωνίτες (γρανίτες, διορίτες, μονζονίτες, σερπεντινίτες, λαβραδορίτες, τραχείτες, ρυόλιθοι, γάββροι, χαλαζίτες κ.ά.).


Διακοσμήσεις τζακιών
Ένα βασικό στοιχείο θέρμανσης αλλά και διακόσμησης του σπιτιού είναι το τζάκι. Αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της διακόσμησης του χώρου.

Υπάρχουν διάφορα είδη τζακιών, χτιστά και μαντεμένια, προκατασκευασμένα, ενεργειακά, τζάκια χωρίς καμινάδα κ.λπ. Την τελική εικόνα όμως του τζακιού τη δίνει η διακόσμηση του.

Επιλέγοντας υλικά όπως μάρμαρο, γρανίτη, Inox, χαλαζία, πέτρα θα δώσετε το ύφος και το χρώμα που χρειάζεται για να δέσει με το σύνολο του χώρου σας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα πάρετε ιδέες για τη διακόσμηση του τζακιού σας αλλά και μία γεύση από τις διακοσμήσεις τζακιών που δημιουργούμε.




Υλικά κατασκευής
Υπηρεσίες

Ως ειδικοί στο μάρμαρο και στα άλλα πετρώματα που χρησιμοποιούμε, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός έργου.

Μελέτη

Έμπειρος τεχνικός μας έρχεται στον χώρο σας, μετράει τις επιφάνειες που πρόκειται να τοποθετηθούν τα υλικά και συζητάει μαζί σας, με σκοπό να καταγράψει ακριβώς τις ανάγκες σας.

Σχεδίαση

Έχοντας πλήρη εικόνα του τι ακριβώς πρέπει να κατασκευαστεί, επιλέγουμε για εσάς και σας προτείνουμε το καταλληλότερο υλικό. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων.

Κατασκευή

Η κατασκευή ακόμα και του πιο απαιτητικού σχεδίου είναι για εμάς τρόπος ζωής. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που έχει καταγραφεί ακριβώς στο χαρτί, αυτό που φαντάζεστε και όχι κάποιο που να του μοιάζει. Δίνουμε βάρος στην λεπτομέρεια κι αυτό φαίνεται από τις ως τώρα κατασκευές μας.

Εγκατάσταση

Ειδικό συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά και τοποθετήση της κατασκευής στον χώρο σας, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Μας εμπιστεύονται τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες (κατασκευαστές κουζινών, τζακιών κτλ.) και στα 35 χρόνια λειτουργίας μας διατηρούμε μόνο καλές σχέσεις με τους πελάτες μας.



ΕΚΘΕΣΗ 1
Αμβρακίας & Γρηγορίου 5ου
Ιωάννινα, τ.κ. 45500
τηλ. 030 265 1022059
fax. 030 265 1022059

ΕΚΘΕΣΗ 2
3ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών
Ιωάννινα, τ.κ. 45500
τηλ. 030 265 1002396
τηλ. 030 265 1002396

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων
τηλ. 030 265 1057059
fax. 030 265 1057059